Home / Over Broodje Pani

Over Broodje Pani

Broodjes Express Pani

Een broodjesservice voor particulieren, bedrijven en instellingen . Op bestelling bereiden wij verse broodjes en bezorgen deze graag op uw kantoor of bedrijf. Ook kunt u bij ons uw maaltijd nuttigen. U heeft de keuze uit een ruim en zeer betaalbaar assortiment, bovendien kunt u ook de bijbehorende frisdranken en melk erbij bestellen.

Lunches betaalbaar en snel bezorgd

Het team van Broodjes express Pani, streeft er naar de lekkerste broodjes op de plank te krijgen. Betaalbaar en snel in uw thuis, bedrijf of instelling afgeleverd! Met een jarenlange ervaring in de horeca – en natuurlijk voorzien van alle diploma’s – is dat wel aan haar toevertrouwd. Proeven?

Wilt u eens iemand verrassen met een ontbijtje op bed?

Dan bent u bij Broodjes express Pani aan het juiste adres! Want Broodjes express Pani bezorgt de aller-lekkerste ontbijten in Parkstad en omgeving. Broodjes express Pani is de ontbijtservice voor Parkstad voor particulieren en bedrijven. Verwen ook uw partner, medewerker, vader, moeder, opa, oma, buurman of buurvrouw eens met een ontbijt op bed. Het ontbijt wordt geheel verzorgd thuis bezorgd en geserveerd! Ook is het mogelijk online te bestellen via onze eigen website.

De lekkerste lunch laat u bezorgen door Broodjes express Pani!!!!